foto

Omar Metwally

  • nar. 1975
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Breakable You
Známá neznámá
2015 Dig (TV seriál)
2014 Day Ten
NON-STOP
2012 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2010 Miral
2009 Amsterdam
Město Osudu
Virtuality (TV film)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2007 Odvlečen
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Life on the Ledge
Mnichov

Dokumentární

2006 Země světa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace