foto

George Lopez

  • nar. 23.4.1961 (55 let)
    Mission Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Car Dogs
Lopez (TV seriál)
2015 Spare Parts
2014 Rio 2
Saint George (TV seriál)
School Dance
2013 April Apocalypse
Útěk z planety Země
2012 Čivava z Beverly Hills 3
George Lopez: Já ne, to ty (divadelní záznam)
2011 Čivava z Beverly Hills 2
Rio
Sacks West
Šmoulokoleda
Šmoulové
2010 Chůva v akci
Marmaduk
Na sv. Valentýna
2009 Táta: matka pluku (TV film)
2008 Čivava z Beverly Hills
Správná volba
Zázraky se nedějí
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
Skóruj!
Tortilla Heaven
2006 Where's Marty?
2005 Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
Freddie (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
2004 Dnes se polepším (TV film)
Pryor Offenses (TV film)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Ali G Indahouse - Film
Fidel (TV film)
Frank McKlusky
George Lopez (TV seriál)
Original Latin Kings of Comedy, The
Outta Time
Správný ženský jsou do kulata
2000 Brothers Garcia, The (TV seriál)
Chléb a růže
Larry, kroť se (TV seriál)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)
1993 Fatální instinkt
1990 Lyžařská hlídka

Dokumentární

2013 Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
2009 Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
2004 TV Land Landmarks: Breaking the Mold (TV film)
2003 I Love the '70s (TV seriál)
The Disco Ball (koncert)
2002 I Love the '80s (TV seriál)
1980 Fist of Fear, Touch of Death

TV pořady

2015 Late Late Show with James Corden, The (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Teen Choice Awards 2010, The (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
2008 Grammy Awards 2008 (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2007 Al Pacino - pocta za celoživotní dílo (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
Tony Danza Show, The (TV pořad)
101 Most Unforgettable SNL Moments (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
The 55th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Walt Disney World Christmas Day Parade (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Good Day Live (TV pořad)
Revealed with Jules Asner (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 Latino Laugh Festival (TV pořad)
The View (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Enrique Iglesias featuring Pitbull & The WAV.s - I Like How It Feels (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

2016 Lopez (TV seriál)
2014 Saint George (TV seriál)
2012 George Lopez: Já ne, to ty (divadelní záznam)
2002 George Lopez (TV seriál)
Original Latin Kings of Comedy, The

TV pořady

2009 Lopez Tonight (TV pořad)
1997 Latino Laugh Festival (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2003 I Love the '70s (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace