foto

Naděžda Chroboková

  • nar. 1957
    Ráj, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Hamlet (divadelní záznam)
2008 Marie Sabina (divadelní záznam)
2005 Ulice (TV seriál)
2003 Nuda v Brně
Strážce duší (TV seriál)
2000 Přijď království tvé (divadelní záznam)
1995 Hořké léto

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace