foto

Kristína Svarinská

  • nar. 14.5.1989 (27 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Půvabná slovenská herečka Kristína Svarinská se narodila 14. května 1989 v Bratislavě. Zde také vystudovala jazykové gymnázium. Před kameru se postavila poprvé v jedenácti letech, kdy si zahrála postavu Kiky ve slovenském filmu režiséra Vlada Balce Dážď padá na naše duše. Herecký talent projevila také v českém filmu Nevěrné hry (2003) nebo v několika slovenských seriálech. V Obchode so šťastím (2008) ztvárnila rebelku Simonu, v Keby bolo keby (2009) dceru Diany Mórové a Romana Luknára a do zájmu pozornosti se dostala také prostřednictvím seriálu Panelák (2009–2010), jako hyperaktivní Nika. Kristína se věnuje také divadlu a dabingu. V roce 2010 se zúčastnila slovenské soutěže Showdance, kde skončila na pátém místě.

Zdroj: HBO

Herecká filmografie

2016 Bezva ženská na krku
2015 Sedmero krkavců
2014 L.S.D. (studentský film)
V tichu
10 pravidel jak sbalit holku
2013 Colette
Chlapi neplačú (TV seriál)
Klan (TV seriál)
2012 DonT Stop
Do You Love Me? (studentský film)
Kurýr (TV seriál)
Zatúlaní (studentský film)
2011 Druhý život (TV seriál)
Hoď svišťom (TV seriál)
Love
Znamení koně (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Nesmrteľní: Fejs (TV film)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Nevěrné hry
Záchranáři (TV seriál)
2002 Dážď padá na naše duše

TV pořady

2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
2013 Slávik 2012 (TV pořad)
2010 Kinorama (TV pořad)
Showdance (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 Majk Spirit feat. Celeste Buckingham - Ja a Ty (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace