foto

Matthew Harrison

  • nar. 17.12.1968 (48 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 No Men Beyond This Point
2014 Noc v muzeu: Tajemství hrobky
2013 Čupakabra (TV film)
Prokletí Murphyových (TV film)
2009 Noc v muzeu 2
Strážci - Watchmen
2008 Ace of Hearts
Kdo chce zabít Nancy?
Tornádo nad New Yorkem (TV film)
2007 Last Trimester, The (TV film)
Rozpolcení (TV film)
2006 Noc v muzeu
Portrét pohřešované (TV film)
The Suspect
2005 Merry Ghost of Summerville, The
2003 Sister Blue
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Zločin z vášně (TV film)
2002 The House Next Door
2001 Miracle of the Cards, The (TV film)
13 duchů
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
Romeo musí zemřít
1999 Miracle on the 17th Green (TV film)
Nedívej se za sebe (TV film)

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Progeny (S01E10)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Ask Jeeves (S10E06)
2011 Endgame (TV seriál)
Chaos (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Sin City (S03E04)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Proměna (S02E08)
Reunion (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
V dvojím ohrožení (S04E21)
Smallville (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Dokumentární

1995 At Sundance
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace