foto

Pavel Pásek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Jak se zbavit nevěsty
2015 Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4
2005 Kameňák 3
2004 Kameňák 2

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Vraždil ze zoufalství (S01E18)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace