foto

Nancy Lenehan

  • nar. 26.4.1953 (63 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 More Time with Family (TV film)
Sex Tape
2012 Lady Friends (TV film)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
Za lepší život
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
2008 Family Man (TV film)
Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Můj nejhorší týden (TV seriál)
2007 Divoši
2006 My Boys (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Salon krásy
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Recept za milion dolarů (TV film)
2002 Adaptace
Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Hollywood, Hollywood
Chyť mě, když to dokážeš
Od dveří ke dveřím (TV film)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
Slez ze stromu
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Angličan
Jack & Jill (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Městečko Pleasantville
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Výkupné za rošťáka (TV film)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
Cherokee Kid (TV film)
My z přístavu (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Missing Parents (TV film)
Poslední let (TV film)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
1992 Great Scott! (TV seriál)
Jízda života
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Risk
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
Otec bez závazků (TV film)
Sisters (TV seriál)
To the Moon, Alice (TV film)
1990 Dreamer of Oz, The (TV film)
1989 Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Báječná dovolená
Dear John (TV seriál)
Manželské etudy
Murphy Brown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
Rock 'n' Roll Mom (TV film)
Roseanne (TV seriál)
1987 Baby Girl Scott (TV film)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Bezva podraz (TV film)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Like Father Like Son
Trying Times (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Stoogemania
Sunday Drive (TV film)
Vraždící stroj (TV film)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Emergency Room (TV film)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Jekyll & Hyde... Together Again
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Malá, menší, ještě menší
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
Polda a bandita 2
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace