foto

Michal Gulyáš

  • nar. 1966
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Princezna a písař (TV film)
2013 Bella Mia
Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2010 Ženy v pokušení
2009 Ať žijí rytíři!
Klub osamělých srdcí (TV film)
Líbáš jako Bůh
2007 ...a bude hůř
2003 Bespojení (studentský film)
Naposledy vlkem (TV film)
2002 Černá slečna, slečna Černá (TV film)
2000 Vlci ve městě (TV film)
1999 Silák a strašidla (TV film)
1992 Něco lehčího (TV film)
1987 Loď (TV film)
Matej Bel z Očovej (TV film)
1985 Mládě (TV film)
1984 Utrpení svatého Šebestiána (TV film)
1977 Jak se točí Rozmarýny

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
2016 Kosmo (TV seriál)
Smrt docenta (E03)
2015 Reportérka (TV seriál)
V souboji (E03)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bezdomovci (S01E02)
2005 Eden (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Útěk do Budína (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Slepice versus Slepička (S01E01)

TV pořady

2004 Jak přežít nepohodu (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace