foto

Michal Gulyáš

  • nar. 1966
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Reportérka (TV seriál)
V souboji (E03)
2014 Princezna a písař (TV film)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Bella Mia
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
2010 Ženy v pokušení
2009 Ať žijí rytíři!
Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Klub osamělých srdcí (TV film)
Líbáš jako Bůh
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 ...a bude hůř
2005 Eden (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
2003 Bespojení (studentský film)
Naposledy vlkem (TV film)
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Útěk do Budína (TV seriál)
2002 Černá slečna, slečna Černá (TV film)
2000 Vlci ve městě (TV film)
1999 Silák a strašidla (TV film)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Slepice versus Slepička (S01E01)
1992 Něco lehčího (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
1984 Utrpení svatého Šebestiána (TV film)
1977 Jak se točí Rozmarýny

TV pořady

2004 Jak přežít nepohodu (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace