foto

Jessie Cave

  • nar. 5.5.1987 (29 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anglická herečka Jessie Cave se narodila 5.května 1987 v Londýně, kde nakonec i vystudovala a to na Kingston University v oboru Ilustrace a animace. Zároveň také pracovala v divadlech a zákulisí.

V roce 2008 dostala vedlejší roli v jejím prvním snímku, rodinném dobrodružném fantasy s názvem INKOUSTOVÉ SRDCE v hlavní roli s Brendanem Fraserem. O rok později dostává Jessie Cave příležitost zviditelnit se v šestém pokračování Harryho Pottera (HARRY POTTER A PRINC DVOJÍ KRVE), kde ztvární vedlejší postavu Levandule Brownové, po tom, co v konkursu na tuto roli porazila 7000 jiných dívek.

Ryan97

Herecká filmografie

2014 Glue (TV seriál)
Pride
2013 Give Out Girls (TV seriál)
2012 Nadějné vyhlídky
Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
2008 Inkoustové srdce
Summerhill (TV film)

TV pořady

2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace