foto

Rob Nagle

  • nar. 3.9.1970 (46 let)
    Eugene, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Rise of Chaos (S03E01)
2015 Boost
Fishing Naked
Straight Outta Compton
2014 One Day: A Musical
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Dokonalá bouře (S02E04)
2010 Pod jednou střechou
Příběh vojáka (TV film)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hands and Knees (S04E10)
2009 Sólista
2008 Eli Stone (TV seriál)
Middleman, The (TV seriál)
2006 Inside
Studio 60 (TV seriál)
2005 Finty Dicka a Jane
Wait Means Never
2004 Cellular
2003 Odložené případy (TV seriál)
Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
2001 Kdo hulí, ten umí
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 American Daughter, An (TV film)
1999 ATF (TV film)
My Little Assassin (TV film)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace