foto

Rob Nagle

  • nar. 3.9.1970 (46 let)
    Eugene, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Boost
2015 Fishing Naked
Straight Outta Compton
2014 One Day: A Musical
2010 Pod jednou střechou
Příběh vojáka (TV film)
2009 Sólista
2006 Inside
2005 Finty Dicka a Jane
Wait Means Never
2004 Cellular
2003 Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2001 Kdo hulí, ten umí
2000 American Daughter, An (TV film)
1999 ATF (TV film)
My Little Assassin (TV film)

TV seriály

2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Rise of Chaos (S03E01)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Dokonalá bouře (S02E04)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Tajemství neprozradím (S05E03)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na kolenou (S04E10)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Middleman, The (TV seriál)
2006 Studio 60 (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace