foto

Scott Adsit

  • nar. 26.11.1965 (51 let)
    Northbrook, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fan Girl
Uncle Nick
2014 Growing Up and Other Lies
Miluj souseda svého
Velká šestka
Vhodné chování
2013 John Hodgman: Ragnarok
Millerovi na tripu
2011 Hudba hrát nepřestala
That Is All
2010 Last Night
2009 Informátor!
2007 Dante's Inferno
Pan tělocvikář
2006 Bezva vejška
I Want Someone to Eat Cheese with
Nominace na Oscara
2005 Buď v klidu
Špatné zprávy pro Medvědy
Zelená je tráva
2004 L.A. Twister
Nekecej a pádluj!
Přijetí
Terminál
2003 Krádež legendy
Loupež po italsku
Melvin Goes to Dinner
2002 Běž, Ronnie, běž!
2001 Krásní & úžasní
Taková rodinná romance

TV seriály

2018 Big Hero 6: The Series (TV seriál)
2016 Great Minds with Dan Harmon (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
QSO (S05E07)
2015 Harvey Zobák (TV seriál)
Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
2010 Mary Shelley's Frankenhole (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
Moral Orel (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
2004 Huff (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Sestřenice (S07E19)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Tenacious D (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2003 Tenacious D: The Complete Masterworks
2001 Second to None (TV film)

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Comedy Central Laughs for Life Telethon 2003 (TV pořad)
1999 The Man Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Moral Orel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace