foto

Václav Vondráček

  • nar. 1964
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

2015 Americké dopisy (TV film)
2013 Chvilková slabost (TV film)
Slečna Flintová (TV film)
2012 Aplaus (TV film)
2010 Bludičky (TV film)
2009 Zasaženi bleskem (TV film)
2008 Ztracený princ (TV film)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Tři srdce (TV film)
2006 Škola Na Výsluní (TV seriál)
2005 Psí kus (TV film)
Rajónové blues (TV film)
2004 Hodný chlapec (TV film)
Nadměrné maličkosti: Čas grundlí (TV film)
2003 Malvína (TV film)
Pátek čtrnáctého (TV film)
PF 77 (TV film)
Tajemný svícen (TV film)
2002 Počkej, až zhasnu (TV film)
Z rodinného alba (TV film)
2001 Deník šílené manželky (TV film)
Zlatá princezna (TV film)
2000 Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
1998 Postel
1994 Andělské oči
1993 Hloupá Augustina
Perfektní manžel
1991 Requiem pro panenku
Vyžilý Boudník
1990 Nemocný bílý slon
Pražákům, těm je hej
1989 Bizon
Čas sluhů
Zvířata ve městě

Dokumentární

2014 Husí kůže - Zimomriavky (TV film)
2009 Krátká dlouhá cesta
2002 Proměny (ne)vkusu (TV film)
1991 Originální pražský synkopický orchestr (TV film)

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Skladatelská filmografie

2013 Chvilková slabost (TV film)
2012 Aplaus (TV film)
2009 Post Bellum (TV film)
Škola pro život (TV seriál)
Zasaženi bleskem (TV film)
2008 Natěrač (TV film)
Ztracený princ (TV film)
2006 Škola Na Výsluní (TV seriál)
2005 Psí kus (TV film)
2003 Malvína (TV film)
2001 Zlatá princezna (TV film)
1998 Postel
1989 Uzavřený okruh

Dokumentární

2009 Krátká dlouhá cesta
2007 Obyvateľ vlastného ostrova (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace