foto

Andrzej Deskur

  • nar. 28.5.1972 (44 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Król zycia
Spravedlivý
Zrnko pravdy
2013 Dopraváci
2011 80 milionů
2009 Druhá strana mince
2007 Ryś
2005 Karol (TV film)
Zakochany Anioł
2004 Árijský pár
2002 D.I.L.
1999 Všichni moji blízcí
1997 Brat naszego Boga
Linia opozniajaca z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1994 Seznam cizoložnic

TV seriály

2016 Artyści (TV seriál)
Belfer (TV seriál)
2015 Pakt (TV seriál)
Zstapienie (S01E03)
Przebudzenie (S01E02)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
2012 Galeria (TV seriál)
2011 Julia (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
2007 Regina (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace