foto

Gerard Plunkett

  • nar. Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Heavenly Christmas (TV film)
Dark Harvest
Garage Sale Mystery: The Novel Murders (TV film)
2015 The Gourmet Detective (TV film)
2014 June in January (TV film)
Sedmý syn
2012 Big Time Movie (TV film)
Camera Shy
Vánoční příběh 2
2011 Sucker Punch
2010 Svůdná lež (TV film)
2009 2012
2008 Vesmírná exploze (TV film)
2007 Rembrandtova Noční hlídka
2006 Hadi v letadle
Osm statečných
2005 Ark
Koma
Maximální limit
2004 Bionicle 2: Legenda Metru Nui
2003 Ben Hur
Větrná smršť (TV film)
2001 Milionový závod
Vánoční dobrodružství
2000 Drsný zákon (TV film)
Lev ze Země Oz
Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)
6. den
1999 Drsňák Dudley
Chladné klima (TV film)
1998 Mummies Alive! The Legend Begins
Utopenec na útěku
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)
Exception to the Rule
1996 Titanic (TV film)
1995 Jungle Book

TV seriály

2016 Travelers (TV seriál)
Bishop (E09)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
What's Up, Tiger Mommy? (S08E02)
2011 Chaos (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)
2004 Dragon Booster (TV seriál)
Human Cargo (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Aaagh! It's the Mr. Hell Show! (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Záhada (S01E16)
1997 Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Christmas Carol (S05E06)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Oheň a voda (S01E12)
Mezi světlem a tmou (S01E04)
1995 Darkstalkers (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace