foto

Jakub Hais

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Clona (TV seriál)
2001 Stříbrná paruka (TV seriál)
2000 Český Telecom, dobrý den
1995 Byl jednou jeden polda
1991 F - E - D - A (TV film)
1989 Blázni a děvčátka
1988 Uf - oni jsou tady
1980 Poeta (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace