foto

Richard Zevel

  • nar. 8.8.1994 (22 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v roce 1994. Chodí do tercie soukromého gymnázia Arcus. Jeho koníčkem je kouzlení, se kterým začal už v šesti letech. Často soutěží na různých festivalech magie. Loni vyhrál ve své kategorii (Junior I) festival Skleněný magik v Železném Brodě, v roce 2007 byl druhý na festivalu Ještědský krystal v Liberci a v roce 2005 třetí na Mistrovství republiky v Brně.

Několik posledních let jezdí na Letní hereckou školu, kde si vyzkoušel mimo jiné moderování různých pořadů a divadelní práci. Objevil se v epizodních a komparsních roličkách v inscenacích a seriálech Pojišťovna štěstí, Ordinace v růžové zahradě I, 3+1 s Miroslavem Donutilem, Muž a stín, Láska in Memoriam, Jen blbni. Nejzajímavější pro něj bylo natáčení s francouzskou herečkou Veronique Genest (komisařka Julie Lescaut) ve francouzském filmu Madame z Izieu, kde hrál kluka ze sirotčince. Od loňského června ho můžeme vídat v seriálu Ulice, kde hraje Jakuba Elliota, syna Ondřeje Pavelky a Markéty Hrubešové.

Zdroj: Presskit k filmu Anglické jahody (2008)

Herecká filmografie

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Na vodě (S01E03)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (E05)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2011 4teens (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Anglické jahody
2007 Láska In Memoriam (TV film)
Muž a stín (TV film)
Paní z Izieu (TV film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)
2006 Jen blbni! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace