foto

Kari Ketonen

  • nar. 16.8.1971 (44 let)
    Espoo, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Napapiirin sankarit 2
2014 Brändärit (TV seriál)
Kadonnut: Joulupukki (TV film)
Mrzout
2013 Vše pro vlast
8-Ball
2012 Ella a její kamarádi
Kimmo (TV seriál)
Niko 2
2011 Eine Insel namens Udo
Risto
Risto (TV seriál)
Skuuppi
Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ticho
2010 Laponská odysea
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Täällä Pohjantähden alla
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Sauna
Suojelijat (TV seriál)
Tukka Auki (TV seriál)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Non Profit
Tali-Ihantala 1944
2006 Mogadishu Avenue
Reunalla: The Edge
Uudisraivaaja (TV seriál)
2005 Osasto 5 (TV seriál)
Yövuoro (TV film)
2004 Gourmet Club (TV film)
Pan Pelikán
Skene (TV film)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Nainen kedolla (TV film)
Ranuan kummit (TV seriál)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)
2000 Ammattimies (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Sestřička
1998 Vita nuova (studentský film)
1995 Sirpaleita (studentský film)

Dokumentární

2010 Naurun tasavalta (TV seriál)
Seksin ABC - Tohtori Zukovskin salaiset kansiot (TV seriál)
2009 Vesikaupunkeja

TV pořady

2016 David Hasselhoff Show (TV pořad)
2015 Antti Holma Show (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
4Pop (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Antti Holma Show (TV pořad)
2010 Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace