foto

Oto Filip

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Krysy (TV film)
1994 Akumulátor 1
1993 Konec básníků v Čechách
1985 Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně (TV film)
1984 Vrah (TV film)
1983 O chytrém šachovi (TV film)
1972 Slečna Golem

TV seriály

1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1994 Prima sezona (TV seriál)
1975 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace