foto

Vojtěch Moravec

  • nar. 27.4.1987 (29 let)
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Začínající režisér, toho času student hrané tvorby na půdě Filmové
Akademie Miroslava Ondříčka. Natočil několik krátkometrážních filmů, v poslední době sklidil úspěch s filmem Turbodiesel a také se znělkou pro 8. ročník Festivalu Studentských filmu v Písku.

Režijní filmografie

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Z víly bojovnice (E72)
Velký podvod (E71)
Zakázaná území (E70)
Ohnivé dorty (E69)
Pusa na dobrou noc (E68)
další epizody
2014 Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
Tour de Burčák (S01E13)
Vinobraní (S01E12)
další epizody
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Trojka z chování (S03E24)
Podraz (S03E23)
Ctirad a Šárka (S03E22)
Dlouhá noc (S03E21)
Prohra (S03E14)
další epizody
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zmizení herce Bendy (E02)
Vesnice roku (studentský film)
2010 Zatímco jsi psal (studentský film)
2009 Battle (studentský film)
Schengen (studentský film)

Dokumentární

2014 Ústečák (TV film)
2011 Hořelo, má panenko (TV film)
2010 Občan Kopas (studentský film)
2008 Turbodiesel (studentský film)

TV pořady

2012 Barování (TV pořad)
2011 Vrabci v hrsti (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2011 Vesnice roku (studentský film)
2009 Battle (studentský film)

Dokumentární

2010 Občan Kopas (studentský film)
2008 Turbodiesel (studentský film)

Herecká filmografie

2012 Vrásky z lásky
2009 Malá pražská víla (studentský film)
2003 Nevěrné hry

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 Občan Kopas (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace