foto

Frank Deal

  • nar. 7.10.1958 (58 let)
    Birmingham, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Black Dog, Red Dog
Wildling
2016 Manhattan Night
2014 NON-STOP
2012 Bourneův odkaz
The Bay
2008 Able Danger
Podvod
2007 Příliš čistotný nájemník
2006 Flannel Pajamas
The House Is Burning
2000 Doghouse, The

TV seriály

2017 Gypsy (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Expenses (S03E07)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Bombový útok (E03)
2015 Takoví normální Američané (TV seriál)
Open House (S03E03)
Baggage (S03E02)
2014 Černá listina (TV seriál)
Ivan (No. 88) (S01E17)
Gotham (TV seriál)
The Mask (S01E08)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Red Oaks (TV seriál)
2013 Alpha House (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
The Woman (S01E23)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Kluk s modrým zvonkem (S03E04)
Lovci zločinců (TV seriál)
Super (S01E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Some Kind of Hero (S02E19)
2001 Education of Max Bickford, The (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace