foto

Philipp Stölzl

  • nar. 1967
    Mnichov, Bavorsko, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2016 Winnetou & Old Shatterhand (TV seriál)
2013 Ranhojič
2012 Agent na útěku
2010 Goethe!
2008 Nordwand
2002 Baby
2000 Morituri Te Salutant

Hudební videoklipy

2007 Jack White - Absolute Garbage (hudební videoklip)
2004 Evanescence: Everybody's Fool (hudební videoklip)
2003 Evanescence: Bring Me to Life (hudební videoklip)
Evanescence: Going Under (hudební videoklip)
Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
Rammstein: Lichtspielhaus (hudební videoklip)
2000 Madonna: American Pie (hudební videoklip)
1999 Garbage: World Is Not Enough, The (hudební videoklip)
1998 Rammstein: Du riechst so gut '98 (hudební videoklip)
Rammstein: Stripped (hudební videoklip)
1997 Rammstein: Du hast (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

2008 Nordwand

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace