foto

Daniel Dangl

  • nar. 5.2.1975 (41 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Po skončení štúdií na strednom odbornom učilišti polygrafickom ho na prvý raz prijali na VŠMU. Po skončení vysokej školy v roku 1997 pôsobil dva roky v Košiciach. Má slobodné povolanie, živí sa najmä dabingom, účinkuje v bratislavských divadlách GUnaGU a LUDUS. V STV účinkuje v humoristickej relácii S.O.S. Je ženatý, má syna Olivera a s rodinou žije v Ivanke pri Dunaji.

Jakub "Cappuccino" Paulík

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 38

TV pořady

2014 Kredenc (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)
2011 Partička (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
2009 Partička (TV pořad)

Herecká filmografie

2010 TACHO
2008 Áno, miláčik! (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
2000 Krajinka
1996 Normálny cvok (TV film)
1994 Sny podľa Renoira (TV film)

TV pořady

2016 Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
2015 La Parta (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)
CHART SHOW (TV pořad)
Kredenc (TV pořad)
Kukátko (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
TýTý 2012 (TV pořad)
2012 Vo štvorici po Slovensku (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
Partička (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
Hodina deťom (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Tomu neuveríš (TV pořad)
2009 Partička (TV pořad)
Slávik 2009 (TV pořad)
2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
2007 SOS 100 - Narodeninový špeciál (TV pořad)
2006 Best of S.O.S., The (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
Best of S.O.S. - Peťa Polnišová, The (TV pořad)
SOS (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 38

TV pořady

2014 Kredenc (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)
2004 SOS (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(47)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace