foto

Ida Elise Broch

  • nar. 25.6.1987 (29 let)
    Oslo, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ida Elise Broch je norská herečka narozená roku 1987. V roce 2008 začala studovat na divadelní akademii. Norský herce Nicolai Cleve Broch, kterého jsme mohli vidět ve filmu BUDDY (2003) je nevlastním bratrem Idy.

Ida si zahrála jednu z hlavních rolí v komedii SWITCH (2007), průlom v její kariéře však přišel v roce 2008, kdy si zahrála postavu Katherine ve filmu MANNEN SOM ELSKET YNGVE (2008). Ida spolu s hercem Rolfem Kristianem Larsenem mají ve filmu Mannen som elsket Yngve i několik erotických scén.

Lukáš "Komi.xxx" Komárek

Herecká filmografie

2013 Detektiv Down
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2010 Mørke sjeler
Pax
2009 Amor
2008 Mladí rebelové
Twende
2007 Rozjeď to !
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace