foto

Rozálie Kohoutová

  • nar. 3.5.1985 (31 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rozálie Kohoutová (1985) studovala romistiku na Karlově Univerzitě v Praze a přitom přispívala do kulturně publicistických pořadů České televize „Kosmopolis“ nebo „City Folk“. V roce 2006 byla přijata na katedru dokumentárního filmu na pražské FAMU. Její filmy, například O topánki („About the Shoes“, 2007) nebo Velmistr („Grandmaster“, 2008), získaly řadu cen u nás i v zahraničí.

Zdroj: Fresh Film Fest

Režijní filmografie

2014 Gottland
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)

Dokumentární

2016 TJ Roma
2015 Jenica a Perla
13. komnata Andrey Sedláčkové (TV film)
2014 Češi na misi: Po kapkách v Afghánistánu (TV film)
Příběhy neobyčejné energie (TV seriál)
Queer: Che Guevara není sexy (TV film)
Queer: Chudožnici na útěku (TV film)
Queer: Nenápadný půvab Francouzek (TV film)
Queer: Ruské otevřené hry (TV film)
Queer: Ruský den žen (TV film)
2013 Československo, mon amour (TV film)
Queer: Román pro transky (TV film)
2012 Kytlice, Zimmer Frei (studentský film)
2009 Khera (studentský film)
Roma Boys - Příběh lásky (studentský film)
2008 Velmistr (studentský film)
Vetřelci a volavky (TV film)
2007 O topánki

TV pořady

2016 Dobré konce (TV pořad)
2012 Národnost v pubertě (TV pořad)
Tajemství rodu (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2014 Gottland

Dokumentární

2015 Jenica a Perla
2012 Kytlice, Zimmer Frei (studentský film)
2008 Vetřelci a volavky (TV film)
2007 O topánki

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Generation What: Děláme vlny! (koncert)
2008 Velmistr (studentský film)
2007 O topánki
13. komnata Ireny Obermannové (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2007 O topánki

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace