foto

Raquel Alessi

  • nar. 7.3.1983 (33 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Vincentův svět
2012 Best Friends Forever (TV seriál)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Miss Březen
2008 Letní kemp
2007 Ghost Rider
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
1997 Strýček Sam
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)

TV pořady

2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace