foto

Michal Hudák

  • nar. 27.6.1969 (46 let)
    Prešov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michal Hudák je slovenský herec a moderátor. Narodil sa 27. júna 1969 v Prešove. Je mladším bratom nebohého herca rusínskeho Divadla Alexandra Duchnoviča v Prešove, Sergeja Hudáka.

Je rusínskej národnosti, základnú školu a gymnázium preto absolvoval v ukrajinskom jazyku. So štúdiom herectva začal na Vysokej škole múzických umení v Bratislave, ale napokon odišiel študovať na Kyjevský inštitút divadelného umenia na Ukrajine. Po ukončení štúdia získal angažmán v Divadle Alexandra Duchnoviča v Prešove.

Určitý čas pôsobil aj v prešovskom rádiu Flash. V Slovenskej televízii sa prvýkrát predstavil v súťažných reláciách Správny kľúč a Varím, varíš, varíme a pečieme. Pracuje aj v dabingu a číta komentáre k dokumentárnym filmom. Pre televíziu JOJ moderoval reláciu Dievča za milión a reality show VyVolení. Je členom country kapely Žobráci, kde hrá na mandolíne. Taktiež sme ho mohli vidieť v úspešnom seriáli Profesionáli, ako poručíka Mikiho Hrica.

Martin "DETTO1976" Bartko

Herecká filmografie

2008 Panelák (TV seriál)
Profesionáli (TV seriál)
2003 Želary
1997 Zdivočelá země
Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Nové poriadky (TV film)

Dokumentární

2010 Mongolsko - Ve stínu Čingischána

TV pořady

2016 Vtedy na západe (TV pořad)
2015 Domov, sladký domov (TV pořad)
Inkognito (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)
Souboj národů (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Fenomén Junior (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
Osobnosť televíznej obrazovky 2010 (TV pořad)
Top Star (TV pořad)
2010 Fenomén (TV pořad)
Osobnosť televíznej obrazovky 2009 (TV pořad)
2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
2005 VyVolení (TV pořad)
2004 Dievča za milión (TV pořad)
2002 Varím, varíš, varíme a pečieme (TV pořad)
1999 Peter Nagy kedysi a dnes (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Kristína: Ta Ne (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace