foto

Sven Nordin

  • nar. 6.2.1957 (60 let)
    Oslo, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Børning 2
Vážná hra
2014 Børning
Gentlemen
2013 Detektiv Down
2012 Call Girl
Dva životy
Nejmilejší nepřítel
2011 Synové Norska
2010 Beze studu
2007 Vymahač (TV film)
2005 Deadline Torp (TV film)
Elsk meg i morgen
Nepřítel lidu
2003 Pojďme si hrát
2002 Dina
Hafið
Shackleton (TV film)
Utopie - Nejvíc lidí žije v Číně
2001 Elling
1999 Evino svědectví
Suflérka
Tusenårsfesten
1995 Pakten
1991 For dagene er onde
1990 Smykketyven
1987 Feldmann saken
På stigende kurs

TV seriály

2017 Valkyrien (TV seriál)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Viva Hate (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2010 Wallander (TV seriál)
Arvet (S02E11)
2005 Ved kongens bord (TV seriál)
1994 Vestavind (TV seriál)
1993 Mot i brøstet (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
Röd snö (TV seriál)

Dokumentární

2002 Quisling - i Nansens skygge (TV film) - vyp.
2001 Lenge leve livet (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace