foto

Naďa Šafratová

  • nar. 6.6.1966 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

1994 Akumulátor 1
1993 Stalo se na podzim (TV film)

Herecká filmografie

2011 Hranaři
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
2000 Kytice
1996 Kamenný most
1995 Válka barev
1994 Akumulátor 1
1993 Krvavý román

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace