foto

Antonín Kala

  • nar. 1972
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Intimity
2012 Helena (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)
1991 Kdyby tisíc klarinetů (divadelní záznam)
1985 Trpká chuť slávy (TV film)
1984 Ztracené hodinky (TV film)
1983 Konec Černého supa (TV film)
Létající Čestmír (TV seriál)
Patriot života (TV film)
1982 Poslední návrat (TV film)
Tomáš a hvězdička (TV film)
1981 Elektřina (TV film)
Vašíček a lesní muži (TV film)
V zámku a podzámčí (TV film)
1974 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)

TV pořady

2008 Café X (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace