foto

Antonín Kala

  • nar. 1972
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Intimity
1991 Kdyby tisíc klarinetů (divadelní záznam)
1985 Trpká chuť slávy (TV film)
1984 Ztracené hodinky (TV film)
1983 Konec Černého supa (TV film)
Patriot života (TV film)
1982 Poslední návrat (TV film)
Tomáš a hvězdička (TV film)
1981 Elektřina (TV film)
Vašíček a lesní muži (TV film)
V zámku a podzámčí (TV film)

TV seriály

2012 Helena (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)
1983 Létající Čestmír (TV seriál)
Poslední květina (E06)
Rodina na větvi (E05)
Velký vezír (E04)
další epizody (6)
1975 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)

TV pořady

2008 Café X (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace