foto

Jan Španbauer

  • nar. 8.10.1970 (45 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2014 Clona (TV seriál)
Mazalové (TV seriál)
2013 České století (TV seriál)
2011 Jeden statečný
2006 Grandhotel
Puritptýz (studentský film)
2005 Eden (TV seriál)
Hostel
2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)
1996 Král Ubu
Šeptej
1995 Život na zámku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace