foto

Kateřina Neumannová

  • nar. 15.2.1973 (43 let)
    Písek, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Katka se narodila 15. února 1973 v Písku. V filmografii má jen jeden film, a to SNĚŽENKY A MACHŘI PO 25 LETECH. Zde si zahrála lyžařskou instruktorku. To jí není cizí. Už v roce 1991 skončila jako běžkyně na lyžích na 15. místě při MS ve Val di Fiemme. Tím si otevřela cestu na ZOH, kde v Albertville 1992 skončila 6., 13. 14. a 22. místě. Ovšem největší úspěch na ZOH přišel roku 2006 v Turíně, kde si vybojovala 1. místo v disciplíně 30 km volně a 2. místo v skiatlonu. Na MČR byla samozřejmě vždy první. Momentálně je Kateřina prezidentkou organizačního výboru Mistrovství světa v severském lyžování 2009.

bares43

Herecká filmografie

2008 Sněženky a machři po 25 letech

Dokumentární

2006 Turínský svátek s pohádkovou tečkou (TV film)

TV pořady

2015 Děti na tahu (TV pořad)
Sportovec roku 2015 (TV pořad)
2014 Česká hlava 2014 (TV pořad)
Studio Soči (TV pořad)
2013 60 pečetí (TV pořad)
2011 Tah dámou (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
2008 Interview B.T. (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Zlatíčka (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace