foto

Jakub Grafnetr

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Decibely lásky
2012 Líbáš jako ďábel
Sejít z cesty (TV film)
2009 Líbáš jako Bůh
2008 Kanadská noc (TV film)

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Výlet (E04)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Dohazovači (S03E09)
Seniorgympl s.r.o. (S03E03)
Nejlepší kamarád (S03E02)
další epizody (4)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E32)
Volný pád (S01E31)
Světlé zítřky (S01E30)
další epizody (26)
2011 4teens (TV seriál)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Hřích profesora Sodomky (E02)
Cesty domů (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace