foto

Dana Verzichová

  • nar. 23.8.1977 (37 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)
2011 Aféry (TV seriál)
Policie Modrava (TV film)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
2008 Tlustý prase (divadelní záznam)
2005 Doblba!
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2002 Borůvkový vrch (TV film)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1990 Poslední motýl

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky