foto

Dana Verzichová

  • nar. 23.8.1977 (39 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)
2011 Policie Modrava (TV film)
2008 Tlustý prase (divadelní záznam)
2005 Doblba!
2002 Borůvkový vrch (TV film)
1990 Poslední motýl

TV seriály

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
další epizody (9)
2011 Aféry (TV seriál)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Přijeď, čekám, miluji tě (S03E34)
Buď já nebo on (S03E28)
To bude trhák! (S03E17)
další epizody (20)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zítra bude peklo (S02E33)
Živá voda (S02E13)
Dvacet minut lásky (S02E10)
další epizody (15)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Budu tě jistit (S01E27)
Nejsem hračka (S01E26)
Život není jen sex (S01E25)
další epizody (21)
2004 Redakce (TV seriál)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace