foto

Marta Vítů

  • nar. 13.6.1970 (46 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

V roce 1988 vystudovala gymnázium Nad Štolou v Praze. V roce 1994 zakončila státnicemi Přírodovědeckou fakultu UK, obor imunologie. Od roku 1988 hrála v A-studiu Rubín, hostovala v divadle Na zábradlí, v Činoherním klubu, v multiprostoru Louny. V srpnu 1996 přijala angažmá v Činoherním studiu v Ústí nad Labem.

Činoherní studio Ústí nad Labem

Herecká filmografie

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
Láska a intriky (E01)
Změna kanálu (studentský film)
2015 Rodinný film
2013 Hořící keř
Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Čí je to dítě? (S01E13)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Nordost (divadelní záznam)
Protektor
2008 Kuličky
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Milování omylem (S01E59)
Bacha na pohádky! (S01E58)
Léčba Gottem (S01E57)
1995 Sběratel (studentský film)
1994 Žiletky
1991 Nebe, peklo, ráj (TV film)
1990 Silnější než já

Dokumentární

1995 Herci
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace