foto

Lenka Vychodilová

  • nar. 11.9.1957 (58 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Fotograf
Salon Irena (studentský film)
2012 Modrý drak
2011 Modrý tygr
Na střední (TV seriál)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Ulovit miliardáře
2008 Usnula jsem (studentský film)
2006 Hezké chvilky bez záruky
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Kousek nebe
SOSáci (TV seriál)
2003 Mazaný Filip
2002 Perníková věž
2001 Deník šílené manželky (TV film)
2000 Cesta na Měsíc (studentský film)
1999 O raráši Mlíkovi (TV seriál)
1998 Pasti, pasti, pastičky
1997 Báječná léta pod psa
Pumelice lesní moudrosti (TV film)
1994 Historky od krbu (TV seriál)
1991 Besídka divadla Sklep (divadelní záznam)
1990 Kouř
Vltava hraje k volbám (TV film)
1989 Sama uprostřed noci (TV film)
Vrať se do hrobu!
1988 Pražská 5
1987 Bony a klid
Dámská jízda (TV film)
Šašek a královna
1985 ING. (studentský film)

Dokumentární

2016 Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
2015 Piš, Kafka, piš! (TV film)

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)
2010 Elsa 2010 (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
KnorTime (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace