foto

Niamh Wilson

  • nar. 9.3.1997 (20 let)
    Oakville, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mapy ke hvězdám
2013 L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
Skating to New York
2011 Stay with Me (TV film)
2008 Saw 5
2007 Saw 4
They Come Back (TV film)
2006 Bažina
Grocery Mishap (TV film)
Saw 3
Záhadný dům (TV film)
2005 Dotek hrůzy (TV film)
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
Severní polární záře
2004 Celesta ve městě (TV film)

TV seriály

2016 Inhuman Condition (TV seriál)
2015 Good Witch (TV seriál)
2011 Debra (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace