foto

Ladislav Moulis

  • nar. 15.4.1960 (56 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2012 9 vran (studentský film)
2000 Kluci ze zámku (TV seriál)
1998 Pruhovaní kamarádi (TV seriál)
1997 Tuláček (TV seriál)

Dokumentární

2016 K Pacifiku přes Coast Mountains
2010 Aljaška (TV film)
Do ticha hraj mi dál (TV film)
Slyšet znít dřevo (TV film)
2009 Cesty do krajin půlnočního slunce: Dotek arktické řeky (TV film)
Návraty do bílé samoty (TV film)
2008 BIMBA - příběh zapomenutého malíře (TV film)
2007 Kniha jako osud (TV film)
Příběhy domů (TV seriál)
2005 Sušický betlém (TV film)
2004 Zeměpis světa (TV seriál)
2001 S bráchou na Aljašce (TV seriál)
1999 Světozor (TV seriál)
1997 Kronocký Zapovědnik (TV film)
1994 Aljaška a zlato (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Aljaška (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 K Pacifiku přes Coast Mountains

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace