foto

Ladislav Moulis

  • nar. 15.4.1960 (56 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2012 9 vran (studentský film)
2000 Kluci ze zámku (TV seriál)
1998 Pruhovaní kamarádi (TV seriál)
1997 Tuláček (TV seriál)

Dokumentární

2010 Aljaška (TV film)
Do ticha hraj mi dál (TV film)
Slyšet znít dřevo (TV film)
2009 Cesty do krajin půlnočního slunce: Dotek arktické řeky (TV film)
Návraty do bílé samoty (TV film)
2008 BIMBA - příběh zapomenutého malíře (TV film)
2007 Kniha jako osud (TV film)
Příběhy domů (TV seriál)
2005 Sušický betlém (TV film)
2004 Zeměpis světa (TV seriál)
2001 S bráchou na Aljašce (TV seriál)
1999 Světozor (TV seriál)
1997 Kronocký Zapovědnik (TV film)
1994 Aljaška a zlato (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 Řeky Otakara Štěrby
2011 Go! (TV film)
Putování časem paní Marie Malé (TV film)
2010 Aljaška (TV film)
Do ticha hraj mi dál (TV film)
Slyšet znít dřevo (TV film)
2009 Brahmaputra
Cesty do krajin půlnočního slunce: Dotek arktické řeky (TV film)
Cesty do krajin půlnočního slunce: Jako staří Argonauti (TV film)
Návraty do bílé samoty (TV film)
2008 BIMBA - příběh zapomenutého malíře (TV film)
2007 Kniha jako osud (TV film)
Příběhy domů (TV seriál)
2005 Sušický betlém (TV film)
2004 Zeměpis světa (TV seriál)
2001 S bráchou na Aljašce (TV seriál)
1999 Světozor (TV seriál)
1997 Kronocký Zapovědnik (TV film)
1994 Aljaška a zlato (TV film)

TV pořady

2000 Diagnóza (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Aljaška (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace