foto

Nils Gaup

  • nar. 12.4.1955 (62 let)
    Kautokeino, Finnmark, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Oscars

  • 1988 -Stopař (Zahraniční film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Poslední král
2014 Glassdukkene
2012 Cesta za Vánoční hvězdou
2008 Vzpoura v Kautokeinu
2005 Deadline Torp (TV film)
1999 Misery Harbour
1996 Tašunga
1994 Just Do It
1993 Hlava nad vodou
1990 Trosečníci
1987 Stopař

TV seriály

2013 Hjerterått (TV seriál)
1998 Nini (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vzpoura v Kautokeinu
2007 O' Horten
1986 Nattseilere
1982 Krypskyttere
1978 Andre skiftet, Det

Dokumentární

2007 Saamelainen
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace