foto

Nils Gaup

  • nar. 12.4.1955 (61 let)
    Kautokeino, Finnmark, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Oscars

  • 1988 -Stopař (Zahraniční film)

Režijní filmografie

2016 Poslední král
2014 Glassdukkene
2013 Hjerterått (TV seriál)
2012 Cesta za Vánoční hvězdou
2008 Vzpoura v Kautokeinu
2005 Deadline Torp (TV film)
1999 Misery Harbour
1998 Nini (TV seriál)
1996 Tašunga
1994 Just Do It
1993 Hlava nad vodou
1990 Trosečníci
1987 Stopař

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace