foto

Trygve Allister Diesen

  • nar. 11.7.1967 (49 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
2014 The Assets (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2008 Red
2007 Vymahač (TV film)
2004 Skolen (TV seriál)
2002 Chci tvé srdce
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
1997 Mørkets øy

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace