foto

Petr Jančařík

  • nar. 1.1.1952 (64 let)
    Ostrov nad Ohří, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Stopy života - Derniéra (TV film)
2012 Helena (TV seriál)
2011 Bastardi 2
Okno do hřbitova (TV seriál)
2009 Na Brusel, Vávro! Na Brusel! (divadelní záznam)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
1999 Eliška má ráda divočinu
Zprávy z domova (studentský film)
1998 Já a Karel (TV film)
1995 Život na zámku (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1985 Blázinec v prvním poschodí (po 10 letech) (divadelní záznam)

Dokumentární

2009 Neobyčejné životy (TV seriál)

TV pořady

2014 Nikdo není perfektní (TV pořad)
2013 Což takhle dát si VIP? (TV pořad)
2009 Tajemství šéfkuchaře (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
2001 Basta fidli (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)
1993 Dětská Tutovka (TV pořad)
1992 Tutovka (TV pořad)
1984 Magion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace