foto

Lucie Výborná

  • nar. 30.6.1969 (47 let)
    Hradec Králové, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lucie Výborná se narodila 30.6.1969 v Hradci Králové. Je vdaná za sportovce Jaroslava Poříze. S ním má dceru Vanessu. Lucie Výborná je především rozhlasovou moderátorkou na rádiu Český rozhlas 1. Na televizi Nova moderovala přad SNÍDANĚ S NOVOU, poté měla pořad na televizi Prima EXTRA. V současné době se věnuje pouze rozhlasu.

doktofaust

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Cesta vzhůru
2014 Znovu 89 (koncert)
2008 Tříkrálový koncert (koncert)
2007 Maledivy (TV seriál)
2005 Nebe pro Gripen

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)
Jak jsem zničil 56. Zlín Film Festival (TV pořad)
2015 Český lev 2014 (TV pořad)
Sportovec roku 2015 (TV pořad)
2014 Mise K2 (TV pořad)
Sportovec roku 2014 (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2014 (TV pořad)
2013 Sportovec roku 2013 (TV pořad)
2012 Sportovec roku 2012 (TV pořad)
2011 Sportovec roku 2011 (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2010 Autoškola národa (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Sportovec roku 2010 (TV pořad)
7 divů Česka (TV pořad)
2009 Řidiči profesionálové (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
Extra (TV pořad)
Maxi Clever (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 IQ Test národa 2003 (TV pořad)
Paměť Test národa 2003 (TV pořad)
2000 Když se řekne profese (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Hejbni kostrou (TV pořad)
1994 Caruso Show (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2009 Na cestě po Britských Panenských ostrovech (TV film)

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2015 Český lev 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace