foto

Lucie Borhyová

  • nar. 16.4.1978 (38 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Moderátorka Lucie Borhyová se narodila 16.4.1978 v Praze. Svoji velkou příležitost dostala již ve svých dvaceti letech, když začala moderovat zprávy na televizi Nova.

Několikrát získala cenu jako nejoblíbenější žena již zmiňované TV Nova a pravidelně se objevuje na předních místech i nadále. Od dubna do května 2007 tančila společně s Petrem Pikem v tanečním pořadu Bailando.

V prosinci 2008 se jí, a jejímu řeckému příteli Nikovi, narodil syn Lucas.

Kermiska "kerm" V.

Herecká filmografie

2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
2010 Comeback (TV seriál)
Bejk (S02E08)
2009 V (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2016 Český slavík Mattoni 2016 (TV pořad)
Hvězdná párty (TV pořad)
2015 Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2014 Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 Silvestr 2013 (TV pořad)
TýTý 2012 (TV pořad)
2012 Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
18 je jen začátek (TV pořad)
2011 Česko k neuvěření (TV pořad)
2009 Ach, ta láska nebeská! (TV pořad)
Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)
Mejdan roku z obýváku (TV pořad)
TýTý 2008 (TV pořad)
2007 Bailando - Tančím pro tebe (TV pořad)
2005 Nova sobě (TV pořad)
Víkend (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
2002 Silvestr 2002 (TV pořad)
Všichni zlatí slavíci (TV pořad)
2001 SILVESTR 2001 (TV pořad)
2000 Český slavík - Mattoni 2000 (TV pořad)
Hogo Fogo (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace