foto

Nonso Anozie

  • nar. 1979
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Skoro dvojmetrový sympatický černoch sa narodil v roku 1979 v Londýne. Vo svojich dvadsiatich dvoch rokoch úspešne dokončil Londýnsku Univerzitu CSSD, Central School of Speech and Drama. V tom istom roku (2002) bol vyhlásený za najmladšieho profesionálneho herca, ktorý si zahral v Shakespeareovej hre KRÁĽ LEAR.

Na televíznej obrazovke sa objavil prvýkrát po boku Hellen Mirren v kriminálnej dráme HLAVNÍ PODEZŘELÝ: POSLEDNÍ PŘÍPAD. O rok na to si zahral v úspešnej romantickej dráme POKÁNIE s Keirou Knightley a Jamesom Mcavoyom.

V roku 2007 stvárnil postavu Tanka v Ritchieho ROCKNROLLE.

Debut v hlavnej postave zvládol snímkou CASS, v ktorej stvárnil najobávanejšieho chuligánskeho fanúšika West Ham United.

dano "enterom" vokurek

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2015 Doctor Who: The Husbands of River Song (TV film)
Pan
Popelka
2014 Get Santa
Jack Ryan: V utajení
2013 Enderova hra
Promise Keeper, The
2011 Barbar Conan
Mezi vlky
Stolen (TV film)
2010 Černý chlapec
Kouzelná chůva a Velký třesk
Otrokem
2008 Cass
Happy-Go-Lucky
RocknRolla
2007 Pokání
Poslední legie
2006 Hlavní podezřelý: Poslední případ (TV film)

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Pangaea (S02E12)
The Contingency (S02E11)
další epizody (13)
2015 Pán času (TV seriál)
The Husbands of River Song (S09E13)
Tut (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
That Great Big Hill of Hope (S01E13)
Wild Things (S01E12)
Eats, Shoots and Leaves (S01E11)
další epizody (13)
2013 Bible (TV seriál)
Drákula (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Psycholog z ulice (S02E04)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Muž beze cti (S02E07)
Bohové staří a noví (S02E06)
další epizody (5)
2009 Occupation (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace