foto

Miloš Knor

  • nar. 18.12.1967 (48 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Český moderátor, komik a scenárista Miloš Knor se narodil 18. prosince 1967 v Českých Budějovicích.

Je absolventem Střední zemědělské školy technické v Českých Budějovicích, poté pracoval několik let v prodejně Mototechny, pak z důvodu možnosti vyššího výdělku přešel pracovat do Uhelných skladů, od roku 1990 pracoval v rakouském Linci, kde rozvážel nealkoholické nápoje.

Miloš Knor debutoval v roce 2007 v pořadu NA STOJÁKA. V roce 2008 založil uměleckou agenturu KOMICI s.r.o. Jejich premiérové představení s názvem KOMICI s.r.o. odehráli v lednu 2008 v Českých Budějovicích. Od září 2009 hraje i své vlastní představení s názvem ONE KNOR SHOW.

V přímém přenosu moderoval se Zuzanou Bubílkovou opening TV Barrandov. Byl autorem a moderátorem pořadu KNOR TIME na TV Barrandov. Na téže televizi byl spoluautorem a hercem v show KOKO TV. Spolu se Zuzanou Bubílkovou byl autorem a protagonistou série HAŠTEŘENÍ. S Ivou Pazderkovou moderoval vyhlášení ankety Král bílé stopy 2009 a 2010 na ČT4.

V roce 2010 moderoval zábavnou show RANDE NASLEPO!. 14. května 2010 byl hostem Jana Krause v pořadu UVOLNĚTE SE PROSÍM. Je oblíbeným moderátorem a bavičem různých společenských akcí. Je rozvedený, má syna Miloše a dceru Moniku.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

2015 Andílek na nervy
Policie Modrava (TV seriál)
Letenka do Ria (S01E02)
2011 Na střední (TV seriál)
2010 One Knor Show

TV pořady

2016 Comedy Club (TV pořad)
2015 Estrádička (TV pořad)
Knorektně (TV pořad)
Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí (TV pořad)
2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
2013 Kouzelný Silvestr (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
NESHOW (TV pořad)
Pomozte dětem 2013 (TV pořad)
QI - na vše máme odpověď (TV pořad)
QI XL (TV pořad)
2012 Česká 30 (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
2011 Na stojáka: Best of Miloš Knor (TV pořad)
Silvestr 2011 (TV pořad)
2010 Autoškola národa (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
Rande naslepo (TV pořad)
2009 Karneval na Barrandově (TV pořad)
KnorTime (TV pořad)
Koko TV (TV pořad)
Politická střelnice (TV pořad)
Sametové hašteření (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2007 Jsi chytřejší než páťák? (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2013 NESHOW (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace