foto

Allan Corduner

  • nar. 2.4.1950 (66 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Medicine Men
The Collection (TV seriál)
2015 Dáma ve zlatém
2013 Closer to the Moon
Dancing on the Edge (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Spies of Warsaw (TV seriál)
2012 Inspektor Regan
Nejmilejší nepřítel
We'll Take Manhattan (TV film)
2011 Nacistické podsvětí (TV seriál)
Thousand Kisses Deep, A
Ve jménu vlasti (TV seriál)
2010 Lennon Naked (TV film)
2009 Pan Nikdo
2008 No Heroics (TV seriál)
Odpor
2007 Last Days of the Raj, The (TV film)
Santa má bráchu
The Waiting Room
The Whistleblowers (TV seriál)
2005 Bílá hraběnka
Friends and Crocodiles (TV film)
Higher Agency, A
Řím (TV seriál)
Větší než nebe
Zvláštní příběh Sherlocka Holmese a Arthura Conana Doyla (TV film)
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)
De-Lovely
Kupec benátský
Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
Trust (TV seriál)
2002 Daniel Deronda (TV film)
Food of Love
Foylova válka (TV seriál)
King's Beard, The
Půlnoční míle
2001 American Voices (TV seriál)
Kiss Kiss (Bang Bang)
Search for John Gissing, The
S tebou i bez tebe
Šedá zóna
Way We Live Now, The (TV seriál)
Zoe
2000 Fat Friends (TV seriál)
Gladiátor
Tajemství
1999 Páté přes deváté
1998 Podvodníci
1996 Indian Summer
No Bananas (TV seriál)
Norma Jean a Marilyn (TV film)
Nostromo (TV seriál)
Potrhlý profesor (TV film)
1995 Hlasy ze zamčeného pokoje
Last Machine, The (TV seriál)
1994 Nobody's Children (TV film)
Obchodní záležitost
Paris (TV seriál)
1993 Srdce temnoty (TV film)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1991 Antonia and Jane
Edvard II.
Teenage Health Freak (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1989 The fairy queen (TV film)
Tlusťoch a Chlapeček
1988 Noční talk show
1987 Hearts of Fire
Inspektor Morse (TV seriál)
Mandela (TV film)
1986 Boon (TV seriál)
Collectors, The (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Valhalla
1985 Doktorem proti své vůli
Girls on Top (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jentl
1982 Návrat vojáka
1981 Maybury (TV seriál)
Roots (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
Phoelix
1979 Follow the Star (TV film)
Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Wings (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
2008 A Musical Treasure (TV film)
2006 Síla umění (TV seriál)
1997 Love in the Ancient World (TV film)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace