foto

Allan Corduner

  • nar. 2.4.1950 (67 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Božská Florence
Medicine Men
The Book of Gabrielle
2015 Dáma ve zlatém
2013 Mai aproape de lună
2012 Inspektor Regan
Nejmilejší nepřítel
We'll Take Manhattan (TV film)
2011 A Thousand Kisses Deep
2010 Lennon Naked (TV film)
2009 Pan Nikdo
2008 Odpor
2007 Santa má bráchu
The Last Days of the Raj (TV film)
The Waiting Room
2005 A Higher Agency
Bílá hraběnka
Friends and Crocodiles (TV film)
Větší než nebe
Zvláštní příběh Sherlocka Holmese a Arthura Conana Doyla (TV film)
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)
De-Lovely
Kupec benátský
Vera Drake - Žena dvou tváří
2002 Daniel Deronda (TV film)
Food of Love
Půlnoční míle
The King's Beard
2001 Kiss Kiss (Bang Bang)
S tebou i bez tebe
Šedá zóna
The Search for John Gissing
Zoe
2000 Gladiátor
Tajemství
1999 Páté přes deváté
1998 Podvodníci
1996 Indian Summer
Norma Jean a Marilyn (TV film)
Potrhlý profesor (TV film)
1995 Hlasy ze zamčeného pokoje
1994 Nobody's Children (TV film)
Obchodní záležitost
1993 Srdce temnoty (TV film)
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1991 Antonia and Jane
Edvard II.
1989 The fairy queen (TV film)
Tlusťoch a Chlapeček
1988 Noční talk show
1987 Hearts of Fire
Mandela (TV film)
1986 Valhalla
1985 Doktorem proti své vůli
1983 Jentl
1982 Návrat vojáka
1980 Phoelix
1979 Follow the Star (TV film)

TV seriály

2016 The Collection (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
To Play the King (S03E05)
The Queen's Diamonds (S03E04)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
The Litvinov Ruse (S05E09)
All About Allison (S05E08)
Oriole (S05E07)
další epizody (6)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Sins of Daedalus (S02E10)
The Enemies of Man (S02E09)
The Sun and the Moon (S02E05)
další epizody (5)
2013 Dancing on the Edge (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Lovers (S01E08)
The Tower (S01E05)
The Magician (S01E04)
další epizody (6)
Spies of Warsaw (TV seriál)
2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bílá a černá labuť (S14E08)
2011 Nacistické podsvětí (TV seriál)
2008 No Heroics (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
Trust (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 American Voices (TV seriál)
The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Fat Friends (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
Nostromo (TV seriál)
1995 The Last Machine (TV seriál)
1994 Paris (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Teenage Health Freak (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
The Collectors (TV seriál)
1985 Girls on Top (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
Roots (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Wings (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
2008 A Musical Treasure (TV film)
2006 Síla umění (TV seriál)
1997 Love in the Ancient World (TV film)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace