foto

Kódži Morimoto

  • nar. 26.12.1959 (57 let)
    prefektura Wakajama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2013 Krátký smír
2008 Genius Party Beyond
2005 Fluximation
2003 Animatrix
Animatrix: Neznámé území
2002 Digital Juice
1997 Eikyū kazoku (TV seriál)
Onkyō seimeitai Noiseman
1995 Memories
Tobira o akete
1991 Kekkō Kamen
Robot Carnival
Tobe! Kujira no peek

Dokumentární

1999 Clip Cult Vol. 1: Exploding Cinema

Hudební videoklipy

2002 Connected (hudební videoklip)
1999 Survival (hudební videoklip)
1995 Extra (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace