foto

Natálie Drabiščáková

  • nar. 1973
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Natálie Drabiščáková se narodila 13.9.1973 na Slovensku a vystudovala střední ekonomickou školu v Senici, kde navštěvovala i dramatický kroužek. Studiem na JAMU v Brně se připravila na svou budoucí hereckou kariéru. Od roku 1996 byla členkou Činoherního studia v Ústí nad Labem. Na život v tomto průmyslovém městě si zvykala dlouhé čtyři roky. Z její řeči není poznat, že je původem ze Slovenska, česky začala mluvit až na JAMU a češtinu si osvojovala hlasitým čtením českých knížek.

Od roku 2003 je ve stálem angažmá v Divadle Na Zábradlí. Můžeme ji spatřit v řadě českých seriálů a také ve vedlejších rolích ve filmech POUTA nebo VRATNÉ LAHVE.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vybíjená
2014 Manželka (studentský film)
SM Kabaret: Krimikabaret (divadelní záznam)
Velvet Havel (divadelní záznam)
2012 Occamova břitva (TV film)
Základka (TV seriál)
2011 Cizinec a krásná paní (TV film)
Čapkovy kapsy (TV seriál)
O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2009 Pouta
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Kuličky
Na rozchodnou (TV film)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Chyťte doktora
Tajnosti
2006 Hezké chvilky bez záruky
Vratné lahve
2003 Město bez dechu (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
Terasa (divadelní záznam)
1995 Po letech (TV film)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1993 Anatol (TV film)

Dokumentární

2009 Jan Hus - mše za tři mrtvé muže
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace