foto

Lainie Kazan

  • nar. 15.5.1940 (76 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Moje tlustá řecká svatba 2
2015 Pearly Gates
2014 I'm a Mitzvah
Láska s vůní sušenek (TV film)
2012 Divorce Invitation
Finding Joy
Sketchy (TV seriál)
2010 Mery v očekávání
Ollie Klublershturf vs. the Nazis
2009 Oy Vey! My Son Is Gay!!
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Beau Jest
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 In the Motherhood (TV seriál)
Red Riding Hood
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Whiskey School
Zásnubní prsten (TV film)
2003 Božská Lily (TV film)
Láska s rizikem
Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
Noc dobrá pro smrt
2002 Moje tlustá řecká svatba
Osm bláznivých večerů
2000 Akce Pelikán
Bruno
Co se vaří?
If You Only Knew
1999 Kimberly
1998 Big Hit
Půlnoc nikdy nekončí
Safety Patrol (TV film)
Unknown Cyclist, The
1997 Allie & Me
1996 Life's Work (TV seriál)
Movies Money Murder
Spiklenci
Utajená svatba
1995 Prince for a Day (TV film)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Když mi odejdeš
1992 Eternity
Pusinky už nekupuji
1991 Štěstí z 29. ulice
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Earthday Birthday
1989 Hägar the Horrible (TV film)
1988 Osudové pláže
Ze tmy
1987 Harry a Hendersonovi
Karen's Song (TV seriál)
Medium Rare
1986 Delta Force
Tough Cookies (TV seriál)
1985 Cesta Natty Gannové
Lust in the Dust
1984 Jerk, Too, The (TV film)
Obsessive Love (TV film)
1983 Hotel (TV film)
Sunset Limousine (TV film)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Můj oblíbený rok
One from the Heart
1980 Prosba o lásku (TV film)
1978 Columbo: Předveď dokonalou vraždu (TV film)
Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story, A (TV film)
The Paper Chase (TV seriál)
1971 Zloděj koní
1968 Dayton's Devils
Žena v moři

Dokumentární

2015 Tab Hunter Confidential
2003 Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
2001 Shelley Winters: Full Disclosure (TV film)

TV pořady

2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1966 Dean Martin Summer Show, The (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Hudební videoklipy

1986 Twisted Sister: Come Out and Play (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace