foto

John Corbett

  • nar. 9.5.1961 (54 let)
    Wheeling, West Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

John Joseph Corbett Jr. narozen 9. května 1962, americký herec a country zpěvák. Tenhle skoro 47letý herec se objevil v takových snímcích, jako seriál SEX VE MĚSTĚ (1998), kde si zahrál jednoho z osudových lásek Carrie Bradshaw, Aidna, nebo ve filmu MOJE TLUSTÁ ŘECKÁ SVATBA (2002), kde ho můžeme vidět jakožto Iana Millera.

Corbert se narodil ve Wheelingu, West Virginii, byl vychováván jako křesťan, nebyl nikdy ženatý, ale žije v dlouhodobém vztahu se starší herečkou a producentkou Bo Derek. Roku 1993 se objevil ve westernovém drama Tombstone pod jménem Barnes, vedle takových herců jako Kurt Russell nebo Val Kilmer.

V roce 1997 představoval hlavní postavu v americkém sci-fi seriálu NÁVŠTĚVNÍCI, kde byl unesen mimozemštany a následně považován za nepřítele lidstva. V roce 2003 si zahrál v seriálu LUCKY, pokerového hráče Michaela 'Lucky' Linklettera, žijícího v Las Vegas. Street Kings, to je akční drama, kde v roce 2008 ztvárnil roli detektiva Danteho Demille. Jeho zatím posledním snímkem je role Maxe Gregsona v seriálu UNITED STATES OF TARA(2009), který měl pouze nedávno svou premiéru.

John Joseph Corbett se nám také představil v televizních reklamách pro takové značky, jako např: Ford, Isuzu nebo MCI. V roce 2006 vydal své hudební album, jehož název je totožný s jeho jménem a nachází se na něm např. singl "Good to Go".

Veronika "nakiniki" Motúzová

Herecká filmografie

2016 Moje tlustá řecká svatba 2
2015 Diamond in the Dust
Kluk od vedle
Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
2014 Kiss Me
Lookalike, The
My Dead Boyfriend
2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
Widow Detective (TV film)
2011 Soudcova žena (TV film)
Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2010 Famílie (TV seriál)
November Christmas (TV film)
Ramona
Sex ve městě 2
2009 Baby on Board
Nenávidím Den Sv. Valentýna
Tara a její svět (TV seriál)
2008 Spálené životy
Street Kings
2007 Manchild (TV film)
Nora Roberts: Pod nebem Montany (TV film)
Prokletí domu slunečnic
2006 Dreamland
2005 Hunt for Justice (TV film)
Větší než nebe
2004 Elvis už odešel
Nikdy to nevzdávej!
Život s Helenou
2003 Lucky (TV seriál)
My Dinner with Jimi
Naked Hotel (TV film)
2002 Griffin and the Minor Canon, The (TV film)
Moje tlustá řecká svatba
2001 Lásce na stopě
Santův zatoulaný sob (video film)
Soukromé lži (TV film)
2000 Na nejisté půdě (TV film)
Rocky Times (TV film)
Večeře po italsku
1999 Honička na chlapa
Sloužit a chránit (TV film)
1998 Osiris: Vesmírná kronika (TV film)
Ozónová díra (TV film)
Sex ve městě (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Sopka
1996 Morrisonovy vraždy (TV film)
Nevinné oběti (TV film)
Rukojmí (TV film)
Wedding Bell Blues
1993 Tombstone
1991 Let vetřelce
1990 Zapadákov (TV seriál)

Dokumentární

2005 Mise na Měsíc 3D

TV pořady

1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace